Recupera 500 euros destinats als regals dels seus nets

Unes veïnes de la vila van trobar al carrer un sobre amb diners i el van lliurar a la Policia

Per . Actualitzat el

El passat dimecres 20 de desembre, unes veïnes del Vendrell van trobar al carrer un sobre amb diners i els van lliurar a un agent de proximitat de la Policia Municipal. Aquell mateix dia, per les xarxes socials de l’Ajuntament del Vendrell es va fer difusió d’aquest fet perquè el propietari pogués recuperar-los.

Finalment, a partir d’una línia d’investigació duta a terme per la Policia Municipal, es va poder identificar la persona que els hauria perdut a través d’una de les oficines bancàries del centre de la vila, on el dia de la pèrdua s’havia fet un extracte de la mateixa quantitat de diners que s’havia trobat, 500 euros. Un cop fetes les comprovacions corresponents, el passat diumenge 24 de desembre, es van poder lliurar els diners trobats al seu propietari, que respon al nom de Julián.

Julián va agrair tant el gest de les veïnes, que van trobar els diners i els van lliurar a un agent de proximitat, com la tasca de la Policia Municipal per trobar-lo i poder-li donar els diners que havia perdut i que tenia destinats a regals de Nadal per als seus nets.