Presentació dels equips del CF Base Marc Bartra

El jugador del Borussia Dortmund hi ha estat present i ha encoratjat els jugadors

Per . Actualitzat el

El directiu i delegat de la FCF a Tarragona, Josep Vives, acompanyat del subdelegat Rafael Pinedo i del delegat al Baix Penedès, Toni Cansino, han assistit a la presentació dels equips del CF Base Marc Bartra al Municipal de Banyeres del Penedès.

 Un total de 320 jugadors han estat presentats davant d’una multitudinària assistència de pares i aficionats. La presentació ha estat a càrrec del director tècnic del club, Eric Bartra, juntament amb el jugador del Borussia Dortmund, Marc Bartra, que han volgut destacar en el torn de parlament la progressió de l’entitat, agraint la complicitat de les administracions de Banyeres del Penedès i Sant Jaume dels Domenys, així com han volgut agrair l’esforç i la confiança dels pares en el model formatiu impulsat pel jove club, de només tres anys de trajectòria. 

A l’acte també hi han assistit Josep Bartra, president del CF Base Marc Bartra, l’alcalde de Sant Jaume dels Domenys, Magí Pallarés; i l’alcalde de Banyeres del Penedès, Amadeu Benach, qui ha aprofitat l’ocasió per anunciar noves millores al municipal. 

La presentació l’ha conclòs Marc Bartra, que ha dedicat unes paraules d’agraïment a tots els actors implicats, en especial als tècnics, així com ha encoratjat els jugadors a seguir treballant i formant-se per fer el club cada cop més gran.