Nova iniciativa per facilitar l’orientació de persones a l’atur

Es tracta del programa Ubicat, promogut per Tarragona Impulsa

Per . Actualitzat el

El Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Tarragona, a través del Servei d’Orientació i Intermediació Laboral, posarà en marxa a partir del dia 2 de gener el programa UBICAT, una iniciativa d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social adreçat a persones en situació d’atur o en cerca de millora d’ocupació.

Les persones beneficiàries realitzaran un itinerari d’inserció adaptat i flexible a les seves necessitats que inclourà tutories individuals i la possibilitat de participar en altres accions que millorin les seves competències i facilitin el seu procés d’inserció al mercat de treball (visites a empreses i/o altres recursos formatius del territori, accions grupals, etc.).

La inscripció resta oberta durant tot l’any. Com a requisit és necessari estar inscrit a les oficines del Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandant d’ocupació no ocupat o en millora d’ocupació. Es prioritzaran les persones del municipi de Tarragona.

Per a més informació les persones interessades poden adreçar-se a les dependències de Tarragona Impulsa (av. Vidal i Barraquer, magatzem 1, 2ª planta) o bé enviar un correu electrònic a borsadetreball@tarragona.cat o trucar al telèfon 977 24 36 09. Les persones interessades cal que portin còpia del DNI i DARDO.