Arriba una nova edició del torneig de Nadal DOW de futbol

Tindrà lloc durant tot el dia d’avui al camp municipal de la Pobla de Mafumet

Per . Actualitzat el

Aquest dimecres arriba una de les cites esportives i solidàries més importants de la temporada a les nostres comarques:la XXI edició del Torneig de Nadal DOW de Futbol i que es celebra com cada any al camp municipal de la Pobla de Mafumet.

El torneig es juga en quatre categories: babies, prebenjamí, benjamí i aleví amb la participació dels equips del Nàstic, La Floresta, la Selva del Camp i el CF Pobla de Mafumet. La jornada de partits va de les 9,30 del matí a les 16,30 hores. A les 17 hores es celebrarà al pavelló municipal el lliurament de trofeus als equips participants.

Dins d’aquest torneig es du a a terme la iniciativa ‘La teva joguina, el seu somriure’, que té com a finalitat aconseguir entre jugadors, entrenadors i públic participant una joguina nova o en bon estat que es destinarà a una entitat benèfica, per fer-les arribar així a nens i nenes amb necessitats.