Un vi «màgic» per lluitar contra la leucèmia infantil

Per . Actualitzat el

El celler penedesenc Colet, de Sant Martí Sarroca, impulsa una iniciativa solidària destinada a lluitar contra el càncer infantil mitjançant la venda del Màgic, un vi escumós especialment elaborat amb aquesta finalitat. Olga Colet, copropietària del celler i metgessa de família de la Xarxa de Santa Tecla al CAP de l’Arboç, ens eplica aquesta iniciativa solidària.

Quan a Sergi Colet, enòleg d’aquest celler familiar i germà de la doctora Colet, li van comunicar que el seu fill tenia leucèmia, el mon es va ensorrar al seu voltant i la por davant una situació totalment desconeguda el va envair a ell i a tota la seva família. La situació, però, va canviar quan van començar el tractament a l’Hospital Sant Joan de Déu, gràcies al tracte que rebien per part dels professionals del centre, que els va fer sentir molt més tranquils i amb la sensació que tot aniria bé. «Una sensació que el meu germà va qualificar de “màgica”… i d’aquí va néixer el nom d’aquest vi i d’aquest projecte: Màgic», explica la doctora Colet, que destaca que l’ànima del celler són els seus pares i el seu germà Sergi. Com a mostra d’agraïment van decidir fer un vi escumós únic i destinar tots els beneficis de la seva venda a la investigació de la leucèmia en els infants, concretament a l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Màgic és un clàssic Penedès, fermentat en barriques de fusta i elaborat amb raïm 100% xarel·lo procedent de la collita 2006 d’una vinya de l’any 1942 que es va arrencar fa pocs anys. Es presenta en un estoig individual personalitzat a un preu final de 50€ i es pot adquirir a tota la xarxa de distribució del celler, que també hi col·labora, ja que el vi ven a tots els punts de venda al mateix preu. Més informació a:
www.colet.cat