El Nadal arriba als centres de dia de la Xarxa de Santa Tecla

Per . Actualitzat el

Els centres de dia de Constantí i de la Pobla de Mafumet, gestionats per La Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla, són centres oberts al poble i cada any la participació en els actes organitzats pels Ajuntaments respectius és més gran.

Aquest any, per primera vegada, el Centre de Dia de Constantí participa en la decoració nadalenca del poble. Els seus usuaris han escollit la temàtica de la decoració i han estat treballant en equip per tal de transformar la barana metàl·lica de l’entrada del centre en una barana «d’art urbà en crochet (imatge superior).

Tots els usuaris que han pogut han participat de manera activa en la creació de les peces que componen el collage. I com ja és habitual també rebran la visita del Pare Noel i del patge reial.
Per altra banda, la col·laboració entre l’Ajuntament i el Centre de Dia de la Pobla de Mafumet per les festes nadalenques ha estat notòria des del primer moment. La preparació del Nadal s’inicia amb el regal de l’arbre de Nadal que els fa arribar l’Ajuntament de La Pobla Mafumet i tots els avis participen en la seva decoració (imatge inferior).

La col·laboració continua per Cap d’Any, quan reben la visita de l’Home dels Nassos acompanyat d’una xaranga i s’acaba amb la visita de Sa Majestats els Reis d’Orient.