Aproven el finançament per enllestir el Palau d’Esports

El Consell de Ministres a donat llum verda perquè Infraestructures.cat liciti l’obra

Per . Actualitzat el

El conseller comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, ha expressat la seva satisfacció per l’anunci de l’aprovació del finançament per completar la construcció del Palau d’Esports de l’Anella Mediterrània, que ha d’acollir la competició d’handbol als Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

La reunió del Consell de Ministres, celebrada aquest divendres al matí, ha donat llum verda per disposar de finançament per licitar per part de l’empresa gestora d’infraestructures públiques de Catalunya, Infraestructures.cat, el Palau d’Esports.

Segons Villamayor, “l’inici de la tramitació per licitar la 4a fase del Palau d’Esports és una magnífica notícia, perquè assegura que aquest equipament estarà enllestit a temps per als Jocs Mediterranis”.

El conseller ha afegit: “Vull agrair a la Generalitat de Catalunya els esforços realitzats en tot moment per complir amb els compromisos adquirits i aportar una instal·lació de primer nivell, funcional i polivalent, que serà un dels epicentres de Tarragona 2018 i que formarà part de l’importantíssim llegat que romandrà a la ciutat”.

La 4a fase del Palau d’Esports, que tindrà una capacitat de 5.000 espectadors, permetrà enllestir treballs en àmbits com el videomarcador, equipament esportiu, reforç de la climatització, etc.