Una fira per celebrar el Dia Internacional de les persones amb Discapacitat

Va tenir lloc a la Rambla Nova el dilluns al matí

Per . Actualitzat el

La Rambla Nova va acollir el passat dilluns els actes de commemoració del Dia Internacional de les persones amb discapacitat. Des de les 10 del matí fins a les 13,30 hores, al tram entre els carrers Comte Rius i Sant Francesc, es va dur terme una Fira d’entitats del Consell Municipal de la Discapacitat, cançons, danses tradicionals, zumba, teatre, etc., per tal visualitzar i reivindicar els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual.

A les 12 hores del migdia es va dur a terme la lectura del Manifest de la Federació Catalana de la Discapacitat Intel·lectual sota el títol «Tenim drets! Respectem-los i defensem-los», que van llegir membres del Consell Municipal de la Discapacitat de les següents associacions: STO Solc, Associació de Lagingectomitzats de Tarragona i Comarques, Associació Niemann-Pick, Fundació Estela i Fundació Privada Onada.

Els actes estan organitzats pel Consell Municipal de la Discapacitat de l’àrea de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Tarragona amb la col·laboració de la Federació Mestral Cocemfe, Associació Aurora, Associació Ment i Salut La Muralla, Fundació Onada i Europe Direct.