Els premis Josep Vives i Ciurana premien la qualitat educativa de Tarragona

Per . Actualitzat el

Recentment s’ha celebrat la sisena edició dels Premis IMET d’Educació Josep Vives Ciurana. Aquest any, en la categoria de primer cicle d’educació infantil (0-3 anys) ha estat guardonat amb el primer premi la Llar d’infants El Ninot i La Taronja amb un projecte d’estimulació motriu, que té com a objectiu formar a les professionals i adequar els espais de treball per a un acompanyament respectuós i integrador de les diferents fases maduratives del moviment en l’infant de 0-3 anys. El projecte té la seva continuació en el projecte Respira i aprèn que ja s’està duent a terme en molts centres de la ciutat. D’altra banda, l’Escola el Miracle també ha estat reconeguda per la qualitat del seu projecte La Fira de Turisme, dins la categoria d’educació primària 6-12 anys.

L’escola el Miracle també es va endur un reconeixement per la seva Fira de Turisme./Cedida