El duet acústic tarragoní PEPPER AND SOUL presenta nou videoclip

Acte obert a tothom el dissabte 2 de desembre a l’hotel Gran Claustre d’Altafulla (20.30h)

Per . Actualitzat el

La Sala Castell de l’Hotel Gran Claustre d’Altafulla és l’escenari la nit d’aquest dissabte 2 de desembre de la presentació del nou videoclip del duet acústic PEPPER AND SOUL, formació integrada per dos músics tarragonins que acumulen una llarga trajectòria per separat com a compositors.

Aquest duet acústic va iniciar els seus passos a finals de 2016 i ja acumula més de 150 actuacions, tot explorantel jazz-soul i el rythm and blues com a via de comunicació decisiva per connectar amb el públic.
Pepper and Soul ofereix un show potent i dinàmic, creant diferents atmosferes i emocions on es combinen una espectacular i sofisticada veu amb loops, beat box i scats.
Una experiència única que manté l’atenció del públic des de l’inici fins al final. I que reserva algunes sorpreses en forma de BIG HITS per al gaudi i participació dels presents.
Pepper and Soul, té un repertori sofisticat i d’alta qualitat que repassa als grans d’abans i d’ara. Un recorregut emocional que ens transportarà a les nostres primeres escoltes radiofòniques de la música popular americana, tals com Etta James, Aretha Franklin, Jackson Five, Jimmy Hendrix o Stevie Wonder, para, a continuació, situar-nos en les dècades 80s i 90s amb Chaka Khan, Whitney Houston, Cindy Lauper, Sade, Madonna o LennyKravitz i per fi abordar als contemporanis tals com, Pharrell Williams, Beyonce, Pink, AmyWinehouse, Laura Pergolizzi, etc…