Comença la construcció del nou edifici a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil

Amb un total de 30 habitatges, estarà enllestit el maig de 2019

Per . Actualitzat el

Aquest matí han començat les obres de construcció de l’edifici plurifamiliar situat al carrer Lopez Peláez 1, on hi havia l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, així ho ha anunciat el conseller de Territori de l’Ajuntament , Josep Maria Milà, després que el Servei Municipal de l’Habitatge i Actuacions Urbanes (Smhausa) adjudiques l’obra el passat mes d’octubre per 3.097.097 euros a Eiffage Infraestructuras Sau.

L’edifici tindrà quatre plantes, 30 habitatges, 31 trasters, 27 places d’aparcament i dos locals comercials. Els pisos són d’1, 2 o 3 dormitoris i tenen una superfície d’entre 65 i 105 m2.

 

Abans de executar la fonamentació de l’edifici, l’empresa adjudicatària ha començat a realitzar la darrera etapa de les excavacions. Cal recordar, que les restes arqueològiques de la primera excavació que va anar a càrrec de Smhausa,  ja es van documentar i no han provocat cap modificació del projecte.

 

D’altra banda, el Servei Municipal de l’Habitatge està procedint a la signatura dels contractes amb els compradors que van guanyar el concurs, mitjançant sorteig,  per adquirir un habitatge.

El conseller Josep Maria Milà ha manifestat que “ d’aquesta promoció de pisos, a més de tenir uns preus socials,  també cal assenyalar que estan ubicats al centre de la ciutat i això serà un canvi molt positiu per tot l’entorn, perquè revitalitzarà la zona. La previsió és que l’obra estigui enllestida en 18 mesos”.

 

Més informació:  http://www.tarracohabitatge.cat/promocio.php