El torneig solidari de golf de la Fundació PortAventura recapta 20.500 euros

Per . Actualitzat el

La  Fundació PortAventura va celebrar el passat dia 25 de novembre una nova edició del seu Torneig de Golf Solidari, una trobada en què els participants han pogut jugar 18 forats a les instal·lacions del Lumine Golf Club, situat al costat de PortAventura World, a favor d’una causa solidària.

La recaptació íntegra obtinguda en el torneig, que ha estat de 20.500 euros, servirà perquè tres organitzacions solidàries puguin continuar desenvolupant els seus projectes: Creu Roja, Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí i Fundació Mn. Frederic Bara i Cortiela Obrim Somriures.

Creu Roja podrà seguir impulsant la seva campanya d’alimentació infantil durant els períodes de vacances escolars. Aquesta iniciativa ajuda que famílies en situació de vulnerabilitat puguin comprar aliments per als seus fills en comerços de proximitat, garantint que els més petits puguin tenir, com a mínim, un àpat saludable al dia quan no van a l’escola.

La quantitat servirà, també, perquè Associació oncològica Dr. Amadeu Pelegrí pugui continuar el seu projecte de millora de la qualitat de vida de les dones amb càncer de pit a través de l’exercici físic. L’associació utilitza l’exercici físic com a eina per ajudar a millorar la qualitat de vida dels pacients i reduir els efectes secundaris de la quimioteràpia.

Finalment, la Fundació Mn. Frederic Bara i Cortiela Obrim Somriures destinarà la quantitat recaptada al seu Projecte Centre Obert, el centre socioeducatiu de Reus destinat a nens i adolescents de 4 a 16 anys d’edat. A través del treball en xarxa i en comunitat, la iniciativa busca contribuir a pal·liar les deficiències socioeducatives a través d’activitats i suport professional.