Andreu Suriol deixa la presidència de la Cambra de Tarragona

Presenta la seva dimissió per integrar-se a la candidatura de Junts per Catalunya a les eleccions del 21-D

Per . Actualitzat el

Andreu Suriol i Ribé, president de la Cambra de Tarragona, va presentar ahir al vespre la seva dimissió davant els Òrgans de Govern de la Corporació tarragonina, per tal de centrar-se en l’activitat política, atès que ha decidit integrar-se en una candidatura a les eleccions del 21-D. Precisament Suriol tanca la llista de Junts per Catalunya a Tarragona elaborada pel president Carles Puigdemont.

Des d’avui mateix el relleva en el càrrec Josep Martí, vicepresident primer de la Cambra de Tarragona, qui estarà en funcions fins al pròxim 18 de desembre quan es convoqui un Ple Extraordinari del qual se n’escollirà un nou President.

Andreu Suriol va accedir a la Presidència de la Cambra de Tarragona el 4 de febrer de 2015, rellevant a Albert Abelló. Durant el seu mandat ha reforçat les grans línies estratègiques de la Corporació com són l’impuls de la internacionalització de les empreses, la millora de la formació i la demanda i reivindicació de les infraestructures necessàries per a les Comarques de Tarragona, davant diferents administracions.

En l’últim exercici tancat es va assolir també l’equilibri pressupostari de la Cambra després dels ajustos efectuats arran del Reial Decret de 2010, que modificà la Llei de Cambres.

Els Òrgans de Govern de la Cambra de Tarragona han agraït la seva dedicació alhora que s’ha valorat la seva positiva tasca al capdavant d’una institució que té més de 130 anys i que dia a dia no té altra missió que ser proactiva en atendre i respondre eficientment a les necessitats de les empreses i la dinamització del teixit productiu.