Distrito Rojo finalitza la seva gira a la Sala Zero de Tarragona

El concert tindrà lloc el pròxim 24 de novembre a les 22,30 h

Per . Actualitzat el

El pròxim divendres 24 de novembre la sala Zero de Tarragona acollirà el concert de la banda Distrito Rojo, que serà el punt final de la gira de presentació del seu primer treball homònim, també titulat ‘Distrito Rojo’, que els ha dut per diferents punts de la península: Madrid, Saragossa, Barcelona, Calatayud… però també per llocs més propers com Valls, Reus, Vila-seca, Salou… Xavi Moreno (veu i guitarra), Albert Paredes (guitarra), Joan Claver (baix) i Dídac Mariné (bateria) integren aquesta banda gestada a Vila-seca que han presentat en gira el seu primer disc gravat a EQ Estudi, propietat del mateix Xavi Moreno.

El disc de debut d’aquesta banda està integrat per deu cançons que destapen reflexions, sentiments i paisatges sincers i que parlen de la por al pas del temps, el desamor, l’inconformisme, el dubte…

Amb aquesta carta de presentació el passat mes de setembre van iniciar la seva gira de concerts per diferents ciutats espanyoles i catalanes, que ha tingut una molt bona acollida per part del públic assistent. Ara tornen a Tarragona en un concert que serà molt especial per a ells en què participarà Luis Tello, com a artista convidat, i hi col·laboraran amics d’altres bandes. A més avançaran algun tema del seu segon treball que veurà la llum el 2018.

El concert començarà a les 22,30 hores i hi ha diferents punts de venda que es poden consultar a la web http://distritorojoweb.com