A la venda les entrades per a la 7a Gala Benèfica Amadeu Pelegrí

Tindrà lloc el 25 de novembre a l’Auditori de Salou

Per . Actualitzat el

Per setè any consecutiu, DaneArt Espectáculos ha creat un espectacle sorprenent per a tots els públics amb motiu de la gala benèfica anual de l’Associació Oncològica Amadeu Pelegrí. Levitacions impossibles, aparicions, desaparicions i il·lusions interactives on l’espectador pot ser el protagonista. Més de 40 persones estan treballant des de fa setmanes per tal que la nit del pròxim dissabte 25 de novembre, el Teatre Auditori de Salou s’ompli de màgia. Acròbates, ballarins, cantant, pianista, actors, mags i il·lusionistes entre altres,  tots ells professionals, formen l’elenc solidari de Magic Dream. El periodista Ricard Checa presentarà per setè any consecutiu una gala en la qual també ja fa anys que hi participa un bon nombre d’artistes, sempre de manera totalment altruista.

En aquesta edició, a més destaca la novetat que alguns dels artistes han participat en diversos xous de televisió.

Els diners recaptats es donaran íntegrament a un estudi d’investigació del càncer com ja és habitual des de la fundació de l’entitat.

PUNTS DE VENDA D’ENTRADES

A Salou:

Centre Òptic  Salou, Via Augusta, 15

Clínica Dental Moreno-Montalvo, Via Roma, 23

Comercial Nacel, Via Roma, 28

Llençeria Tati, Via Roma, 14

Peluqueria T3, c/ Francolí, 8

A Tarragona:

Madonna Boutique, Plaça Ponent, 2

A Reus:

Pili Arenas, Perruqueria estètica oncològica, C/ Miami, 51

Signo, Av. Països Catalans, 169-173.