Grupo Rosell obrirà una residència per a estudiants al bell mig de la Rambla Nova

L’empresa tarragonina projecta un equipament amb 82 places a l’antic edifici de Telefónica

Per . Actualitzat el

L’empresa tarragonina Grupo Rosell ja ha rebut l’autorització municipal per convertir l’antic edifici de Telefónica de la Rambla Nova en una residència col·lectiva per a estudiants. L’objectiu del promotor és iniciar les obres de remodelació de l’immoble en les pròximes setmanes i que el nou equipament estigui operatiu durant la primavera de 2018. El projecte de Grupo Rosell passa per la transformació d’aquest emblemàtic edifici d’oficines en una residència col·lectiva per a joves que cursin estudis reglats a la ciutat de Tarragona amb una oferta d’allotjaments d’alta qualitat a un preu competitiu. La residència, que comptarà amb serveis de menjador-cuina, bugaderia, sala d’esbarjo, biblioteca i connexió wi-fi gratuïta per als seus hostes, oferirà un total de 82 places ‘low cost’ al centre de la capital tarragonina.

Iñigo Rosell, president de Grupo Rosell, apunta que «la nova residència està alineada en l’estratègia de la nostra organització, que treballa amb diferents projectes per contribuir a una major dinamització de la ciutat els 365 dies de l’any. Considerem molt positiu que Tarragona disposi d’una residència per a joves estudiants de primer nivell en un espai emblemàtic. Projectes com aquest ajuden a posicionar Tarragona com a ciutat universitària».

Les obres de transformació de l’edifici començaran d’aquí a poc temps i està previst que la nova residència estigui plenament operativa entre març i abril de l’any vinent. El projecte fins i tot ha estat presentat formalment a la URV, amb la qual en un futur s’establirà un conveni de col·laboració perquè les noves places s’incorporin dins de l’oferta d’allotjaments que la universitat dona a conèixer entre el seu alumnat. Grupo Rosell és una empresa tarragonina que opera en els àmbits professionals de la gestió patrimonial, del turisme, de l’oci, de la cultura i de la programació d’esdeveniments a la capital tarragonina. L’organització ofereix els seus serveis a través de les marques TarragonaSuites, Tarragona AD, TarragonaExplore i Tarragona HA, cartera que l’any 2018 s’ampliarà amb l’obertura d’aquest establiment especialitzat en l’allotjament per a estudiants.