El Nàstic perd en l’últim respir

Els granes cauen davant l’Oviedo per 1 a 2

Per . Actualitzat el

El conjunt grana deixa escapar una bona ocasió per posar-se a meitat de taula després d’una gran primera part on s’avançava. A la segona part, el conjunt asturià donava la volta al marcador per mitja d’un penal a l’últim minut del partit.

El matx al Nou estadi ha arrencat amb una bona combinació del conjunt grana que ha acabat amb un centre ras per banda dreta de Delgado, i cap jugador del Nàstic ha aconseguit finalitzar. En el minut 8, els locals per mitja d’una falta directa de Tejera s’han apropat a la porteria contraria però no han aconseguit obrir el marcador per poc. En el minut 11, Dimitrievski ha aturat el xut creuat de Aaron Ñíguez. Cinc minuts després, Barreiro ha provat la jugada personal, fent un barret però el seu xut ha sortit massa creuat. En el minut 21, Saúl Berjón ha fallat un penalti realitzat per Bruno Perone. El jugador del conjunt asturià ha enviat la pilota per sobre el travesser, fent embogir d’alegria als aficionats grana. En el minut 32, nova falta xutada per Tejera que ha anat directament a la barrera. En el minut 40, Mossa ha realitzat penalti sobre Uche. Barreiro ha estat l’encarregat d’executar la pena màxima i convertir el gol. Quatre minuts després, just abans de la conclusió del primer temps, el porter Dimitriesvki, que ahir mateix estava disputat un partit amb la seva selecció davant Noruega, ha atrapat un xut potent d’A. Ñiguez, que venia d’una jugada col·lectiva.

La segona part ha començat sense cap ocasió clara de gol. Fins al minut 53’, que Saúl Berjón ha provat el xut creuat des de fora l’areà però l’esfèric ha sortit a fora de la porteria. En el minut 57, un contraatac del Real Oviedo l’ha finalitzat Linares i Dimitrievski ha enviat l’esfèric a córner. En el minut 65, ocasió per a l’equip visitant amb un remat de cap de Linares que ha fregat el pal. El tècnic Rodri ha realitzat el primer canvi en el minut 68, abandonant el terreny de joc Juan Delgado per donar entrada a Javi Jiménez. Un minut després, gran ocasió per l’equip local. Uche ha xutat des de l’interior de l’àrea i per molt poc no ha estat el 2-0. En el minut 70, Linares de toc d’ esperó ha rematat un córner, Dimitrievski, atent, l’ha aturat. El segon canvi a les files grana ha estat el de Tejera per Zahibo. I en el minut 72, el conjunt asturià ha empatat el partit en una jugada d’estratègia que ha rematat Carlos Hernández. En el minut 84, es movia la banqueta local per tercer cop; entrant Assoubre en el lloc de Maikel Mesa. Un minut després, el mateix Assoubre ha provat el xut des de la frontal de l’àrea, però l’esfèric ha marxat per sobre la porteria. En el minut 89, el central Carlos Hernández ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsat del terreny de joc. En la jugada posterior, Barreiro ha provat la falta directa però el seu xut ha anat directe a les mans de Juan Carlos. Mentre que en el minut 90, el col·legiat ha tornat a assenyalar el tercer penal de la tarda. Aarón Ñiguez ha convertit la pena màxima en gol, i ha certificat la victòria del conjunt entrenat per Juan Antonio Anquela.

El proper matx que disputarà el conjunt entrenat per Rodri serà davant el CD Numancia. Aquest partit, corresponent a la jornada 15 del campionat, es disputarà el diumenge 19 de novembre, a partir de les 12 hores, al Nuevo Estadio Los Pajaritos.

Alineacions

Nàstic: Dimitrievski, Xavi Molina, Gaztañaga, Delgado (J. Jiménez, 68’),Uche, M. Barreiro, Maikel M. (Assoubre 84’), Perone, Suzuki, Abraham i Tejera (Zahibo, 70’).

Real Oviedo: Juan Carlos, Forlín (Matej Pucko, 64’), Carlos Hdez, Aarón Ñiguez, Ramón Folch, Linares (Valentini, 90’), Mariga, Christian Ffez, Cotugno, Saúl Berjón (Y. Yeboah, 88’) i Mossa.

Àrbitre

Sr. Valentín Pizarro Gomez (Col·legi madrileny)

Gols

1-0, M. Barreiro (40′); 1-1, Carlos Hernández (72′); 1-2, Aarón Ñíguez (90′)

Targetes

Saúl Berjón (9’), Carlos Hernández (27’, expulsió per doble targeta groga al 89’), Mossa (36′), Linares (41′), Gaztañaga (59′), Suzuki (90+3′) i Dimitrievski (90+4′)

Nou Estadi. 5.927 espectadors. Partit corresponent a la catorzena jornada de LaLiga 1|2|3.