Seguiment desigual de la manifestació a Tarragona

Per . Actualitzat el

Unes 2.500 persones s’han manifestat aquest migdia davant de la delegació del Govern a Tarragona, omplint tot el carrer Sant Francesc. La concentració, que coincideix amb la jornada de vaga, té com a principal objectiu exigir la llibertat dels presos polítics, així com defensar les institucions catalanes. Els manifestants s’han concentrat de forma pacífica i han exhibit pancartes en defensa de la llibertat dels ‘Jordis’ i dels consellers cessats arran de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola. S’han sentit crides i consignes independentistes. D’altra banda, i pel que fa al seguiment de la vaga, cal destacar que els comerços i alguns centres educatius romanen oberts. La circulació de trànsit rodat també s’està fent de forma fluida, tot i alguns incidents a les autovies.

 

 

Manifestació al carrer Sant Francesc./Ricard Checa