Pedro García Aguado parlarà a la Pobla sobre la importància d’educar els fills

Serà al Casal Cultural el pròxim divendres 18 de novembre a les 20.30 h

Per . Actualitzat el

El Casal Cultural de la Pobla de Mafumet acollirà el pròxim divendres 18 de novembre a les 20.30 hores la conferència de l’exjugador de waterpolo, presentador de programes com Hermano Mayor o Cazadores de Trolls i conferenciant Pedro García Aguado, que parlarà de la importància de l’educació dels infants, tot pensant en el seu futur professional però, també, en el personal. Educar persones amb criteri, amb capacitat crítica i amb sentit de la  responsabilitat  és fonamental per al seu desenvolupament i èxit personal i professional en l’etapa adulta. Aquesta conferència serà gratuïta i altament recomanable per a tots els públics.
D’altra banda, les propostes culturals per al pròxim cap de setmana passen a la Pobla pels titelles, amb l’espectacle Gnoma, dissabte a les 18 hores, i la música, amb la celebració d’un nou concert d’orgue, en aquest cas de l’organista milanès Maurizio Salerno, diumenge a les 18 hores a l’església.