Inauguració de l’exposició ‘Ramsès II i la Nefertari’ a Cornudella de Montsant

Per . Actualitzat el

Un centenar de veïns i veïnes de Cornudella de Montsant van assistir el divendres 3 de novembre al vespre a la inauguració de l’exposició fotogràfica Ramsès II i la Nefertari, impulsada per la Galeria d’Art Fefu Forés de Tarragona, del Grupo Rosell, i pel seu autor, el fotògraf Josep Maria Cohí. La mostra, que romandrà a la població del Priorat fins al dia 28 de novembre, és un recull d’espectaculars imatges de tot el procés creatiu de la nova parella de gerants egipcis tarragonins, Ramsès II i Nefertari, que van ser presentats en societat a les passades festes de Sant Magí de Tarragona a càrrec de la Colla de Gegant del Passeig Torroja de la capital tarragonina.
Fefu Forés és una iniciativa de l’empresa tarragonina Grupo Rosell (TarragonaSuites Apartments, tarragonaexplore.com i Tarragona HA), que ha posat els baixos del número 20 del carrer Mediona a disposició d’artistes i creadors locals, individuals o col·lectius, perquè puguin donar a conèixer la seva obra al públic tarragoní i als visitants de la Part Alta de la ciutat.
En les pròximes setmanes Fefu Forés inaugurarà una nova exposició per al gaudi dels amants de la cultura a la capital tarragonina.