Renovació del clavegueram en diverses vies

Es durà a terme als carrers Sevilla, Soler, Monestir de Poblet, Florenci Vivies, Nou de Santa Tecla i Sant Magí

Per . Actualitzat el

Els carrers Sevilla, Soler, Monestir de Poblet, Florenci Vives, Escipions, Antoni Agustí, Alfred Opisso, Nou de Santa Tecla, Sant Magí i el passatge Forns renovaran el seu clavegueram a un tram del carrer o la totalitat del mateix. L’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa) ha començat avui a executar les obres al carrer Sevilla i Passatge Forns, i està previst que finalitzin la primera setmana de desembre. Mentre durin les obres el sentit de circulació del carrer Eivissa canviarà, entre el tram del carrer Jaume I i Sevilla.

 

El carrer Soler serà el següent que veurà renovada la seva instal·lació. La resta de carrers ­-Monestir de Poblet, Florenci Vives, Escipions, Antoni Agustí, Alfred Opisso, Nou de Santa Tecla i Sant Magí- començaran després de les festes de Nadal.

 

L’import d’adjudicació de les obres és de 572.184,80 euros (IVA inclòs).

 

Ematsa inspecciona periòdicament la xarxa del clavegueram de la ciutat de Tarragona mitjançant càmeres de circuit tancat de televisió. Durant una de les inspeccions realitzades es va constatar que els col·lectors d’aquests carrers del centre de la ciutat presentaven deficiències. Les obres consistiran en la substitució dels col·lectors de clavegueram que recullen les aigües residuals i pluvials així com la renovació dels pous de registre i els embornals existents a cada tram.

 

Aquestes obres de renovació de clavegueram s’afegeixen a les que fa una setmana van començar a Monnars i que també consistien en renovar el col·lector de clavegueram del carrer Major. Aquestes tenen una durada de sis setmanes. L’import d’adjudicació de la renovació del col·lector és de 105.124,80 euros (IVA inclòs).