Més de 2.000 participants en la jornada solidària de la Fundació PortAventura

Els diners recaptats van a Papallupas, organització centrada a millorar la qualitat de vida de nens i adults als hospitals a través del somriure

Per . Actualitzat el

Més de 2.000 participants de totes les edats s’han sumat avui a la Jornada Solidària de la FundacióPortAventura. Els assistents han pogut viure un dia ple de diversió en família, esport i solidaritat en un entorn únic i molt especial, ja que el recorregut de la VI edició de la Carrera Solidària s’ha desenvolupat dins del parc.

Els corredors han realitzat un circuit de 6 kilometros que els ha portat per alguns de les àrees més icòniques de PortAventura Park com Xina o Far West. En aquesta edició, a més de la carrera, els assistents han pogut participar en noves activitats per gaudir d’un meravellós dia en família.

Una jornada solidària per a tota la família

Abans de començar la carrera, nens i majors han tingut l’oportunitat de gaudir d’una masterclassde zumba, una de les més grans realitzades a la província de Tarragona, amb 30 monitors coordinant de manera simultaneja la sessió. Els més petits també han pogut participar en les carreres infantils programades i passar-ho en gran amb la visita dels personatges del parc Epi, Blas, Coco, Woody o la Família Halloween.

La jornada s’ha tancat amb un vermut musical amenitzat per DJ Abadia, de l’associació APPC – ‘La Muntanyeta’, centrada a millorar la qualitat de vida de persones amb paràlisi cerebral. A més, el mateix dia de la carrera, es van poder adquirir entrades solidàries a PortAventura Park per sol 21€ que contribuiran a augmentar l’import final recaptat a favor de la causa.

Una cita en la qual tots els participants han pogut sumar en favor d’una causa solidària. Els beneficis obtinguts en aquesta jornada aniran destinats íntegrament a recolzar els projectes plens de positivitat de Pallapupas, una organització centrada a millorar la qualitat de vida de nens i adults als hospitals a través del somriure.

Pallapupas treballa amb nens i adults hospitalitzats i amb persones amb malalties mentals, ingressades o no, amb l’objectiu de millorar el seu estat físic i emocional. Utilitzant el poder del somriure, l’equip de Pallapupas visita cada any a milers de persones en una dotzena de centres sanitaris i hospitals com l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

“Pallapupas millora l’estat de més de 30.000 nens i nenes hospitalitzats cada any gràcies a l’humor, per afrontar la malaltia de manera positiva. A Tarragona, ajudem als nens i a les seves famílies a l’Hospital Joan XXIII des de fa 6 anys tant en la planta de pediatria com en el quiròfan. La nostra labor és possible gràcies a iniciatives com la Carrera Solidària de la Fundació PortAventura, que ens ajuden directament a poder seguir endavant amb els nostres programes”, ha explicat Angie Rosers, fundadora i directora de Pallapupas.

“A la Fundació PortAventura busquem impulsar projectes que ajudin a millorar la qualitat de vida del major nombre possible de persones, especialment la de nens i joves amb malalties, amb capacitats especials i en risc d’exclusió social”, ha assenyalat Ramón Marsal, President de la Fundació PortAventura. “Les col·laboracions, com la que tenim en marxa amb Pallapupas, ens permeten amplificar el nostre compromís a través del positivisme com a via per millorar el benestar social i emocional de nens i joves”.