La gent torna al carrer contra el 155

El delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, no se sent cessat

Per . Actualitzat el

Tarragonins i tarragonines surten a les portes del seu lloc de treball per lamentar les accions judicials que està duent la justícia espanyola i l’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola. El delegat del Govern de la Generalitat cessat via 155 pel govern de l’estat, Òscar Peris, ha comparegut davant de l’edifici de la delegació del govern de la Generalitat a Tarragona acompanyat de directors dels serveis territorials i altres treballadors de l’ens català. Peris ha dit no sentir-se cessat però ha admés que només en el sentit «simbòlic» i que abandonarà les seves responsabilitats al capdavant de la delegació. Els que, de moment, no han estat cessats són els directors i directores dels serveis territorials que continuaran al capdavant de les seves àrees.

 

 

L’altre epicentre de la ciutat ha estat la plaça de la Font on més d’un centenar de persones s’hi han aplegat. Aquest mateix espai acollirà la manifestació convocada per l’ANC per aquesta tarda a les set sota el lema «llibertat».