Abelló: «Ballesteros manté el suport al 155 i fulmina els Jocs»

El portaveu del PDeCAT denuncia que el PSC col·labori en el cessament del soci més fiable dels Jocs Mediterranis

Per . Actualitzat el

Coincidint en el primer aniversari de l’anunci de l’ajornament dels Jocs Mediterranis, el portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT), Albert Abelló, ha manifestat aquest dijous que “Ballesteros s’ha disparat un tret al seu propi peu”. “Amb el seu suport a l’aplicació de l’article 155 està col·laborant amb el cessament del soci més fiable que ha tingut fins ara els Jocs Mediterranis, la Generalitat de Catalunya”, ha afirmat.

 

Abelló pregunta a l’equip de govern municipal (PSC-PP) quin és el seu pla per tirar endavant l’esdeveniment esportiu. “Falten menys de vuit mesos per al seu inici i hi ha multitud de projectes pendents”, ha assegurat el portaveu del PDeCAT, que ha posat d’exemple la inexistència de la piscina olímpica, la quarta fase del Palau d’Esports, les obres del Camp de tir, la reforma del Velòdrom, l’adjudicació de nombrosos serveis i altres treballs també pendents als municipis seus.

 

“Aquest diumenge dia 5 de novembre farà un any que Ballesteros, amb absència total d’autocrítica, va anunciar l’ajornament dels Jocs Mediterranis, la primera vegada a la història que s’ajornava aquest esdeveniment esportiu”, ha recordat Abelló. “Un any després d’aquest ridícul internacional, el PSC, amb el seu suport incondicional al PP, torna a posar en perill la celebració dels Jocs Mediterranis”, ha denunciat.