Canvis en l’aparcament de vehicles a la zona del Nàstic

A causa de les obres de recuperació de l’antiga A-7

Per . Actualitzat el

Amb motiu de les obres de desmantellament que s’estan executant per recuperar l’antiga traça de l’autovia A-7 a la Vall de l’Arrabassada, en el tram que es conserva entre l’autovia A-7 i la rotonda de la Via Augusta, hi haurà afectacions a l’aparcament de vehicles a la zona del Nàstic, els dies 1, 12 i 26 de novembre i el 10 de desembre.

· Dia 1 de novembre (Nàstic-Barça) i 12 de novembre (Nàstic-Oviedo): no es podrà aparcar des del viaducte del camí de la Budallera –carrer accés a la ITV– fins a l’actual A-7. Sí que es podrà aparcar en la resta de l’àmbit de l’obra.

· Dia 26 de novembre (Nàstic-Lorca) i 10 de desembre (Nàstic-Sevilla): es podrà aparcar en el tram que va des del viaducte del camí de la Budallera fins al camí del Nàstic. No es podrà aparcar des del viaducte del camí de la Budellera fins a la rotonda.

Les obres

El passat dia 25 es van iniciar les obres de desmantellament de l’antiga traça de l’autovia A-7 a la Vall de l’Arrabassada que farà possible que aquest vial estigui a una única alçada i es millori considerablement la mobilitat al Nou Estadi, un factor important perquè serà l’escenari de les cerimònies d’inauguració i clausura dels Jocs Mediterranis del 2018. A més, les obres permetran desenvolupar els dos Plans de Millora Urbana de la zona que contempla el POUM, el del Nàstic i el del Turó de la Budellera sud. Les obres estan adjudicades a Trasnmaber SL per 270.384 euros i s’executaran en un termini de dos mesos. El tram té una longitud de 789 metres, s’enderrocaran els dos ponts de formigó de la carretera en desús i la passarel·la de vianants. El desmantellament es farà en dues fases.