Altafulla celebra la seva festa major d’hivern 2017

S’encenta oficialment el divendres 3 de novembre a la tarda amb el corresponent coet d’inici de festes

Per . Actualitzat el

Altafulla entra de ple en les festes del seu patró, Sant Martí, que s’encenten oficialment aquest divendres 3 de novembre a la tarda amb el corresponent coet d’inici de festes i amb el pregó, que en aquesta ocasió va a càrrec de Montserrat Santmartí, doctora en Història Medieval, professora universitària i col·laboradora de l’Arxiu Històric de Tarragona. El dia gran de gairebé un mes sencer ple d’actes de tota mena serà el dissabte 11 de novembre, dia de Sant Martí, amb el toc de matinades, la pujada de pilars per les escales, la processó i la rua de Sant Martí. Però el cert és que des de l’Ajuntament, en col·laboració amb diverses entitats del municipi, s’ha preparat un programa ben farcit d’activitats familiars per a totes les edats. Entre les actuacions musicals previstes en aquestes festes destaca l’actuació de Blaumut, programada per a la nit de l’11 de novembre al Casal la Violeta.