Una onada de robatoris obliga a contractar vigilància externa

En poques setmanes s’han comès sis robatoris en domicilis particulars

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès ha contractat una empresa de vigilància externa per tal que el municipi estigui vigilat les 24 hores i perquè els veïns i veïnes puguin estar més tranquils davant l’onada de robatoris que s’estan produint a Banyeres.

Fa dues setmanes va haver-hi quatre robatoris i l’Ajuntament va parlar en diverses ocasions amb els Mossos d’Esquadra, fins i tot, a través de les xarxes socials, es va emetre un comunicant avisant els banyerencs i banyerenques dels fets i informant-los que els Mossos d’Esquadra havien reforçat el servei a Banyeres, instant-los que en cas que veiessin qualsevol moviment sospitós truquessin al 112 o als telèfons d’urgència de l’Ajuntament i que, en cas que marxessin de vacances no ho informessin a través de les xarxes socials.

Però els últims esdeveniments d’aquesta setmana, en què dilluns van robar a una casa i dimecres en una altra, a plena llum del dia i amb armes blanques, és quan a banda de mantenir noves converses amb els Mossos d’Esquadra, l’Ajuntament ha pres aquesta decisió de forma urgent i imminent, contractant amb caràcter d’urgència una empresa de vigilància externa que vigili les 24 hores del dia el municipi.