Nou Pla d’Ocupació destinat a titulats universitaris

S’obre el termini per buscar els 3 candidats que treballaran 6 mesos i 1 any a jornada complerta

Per . Actualitzat el

La regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Salou engega el nou Pla Local d’Ocupació “Torre Vella 2017” finançat íntegrament per l’Ajuntament i que està destinat a persones en situació d’atur, demandants d’ocupació o bé com ocupats/des en millora de feina, i amb titulació universitària.

D’aquesta manera, continuant amb la voluntat de l’Ajuntament i la Regidoria d’Ocupació de promoure iniciatives encaminades a millorar la situació de col·lectius amb dificultat d’inserció, s’ha volgut convocar aquest Pla d’Ocupació Local destinat al col·lectiu de titulats universitaris en els que també existeixen dificultats d’inserció al món laboral, a la vegada que desenvoluparan projectes d’interès general i social pel municipi com ampliar serveis destinats a persones que cerquen feina, formació i seguiment d’aturats, foment de l’emprenedoria o altres relacionats amb la millora de sistemes i programes informàtics, la qualitat i la transparència.

La titulació exigida és estar en possessió de qualsevol grau, diplomatura o llicenciatura de la branca de ciències socials i jurídiques pels perfils de Orientador/a i Prospector/a o de la branca d’administració i direcció d’empreses, empresarials o màrqueting pel Tècnic/a de suport a la emprenedoria i l’empresa.