Tarragona renovarà tot l’enllumenat de Nadal de la Rambla Nova

L’encesa de llums serà el divendres 24 de novembre

Per . Actualitzat el

La il·luminació nadalenca d’enguany presentarà una novetat important: la renovació integral de totes les garlandes de la Rambla Nova. En concret seguirà l’estètica de la il·luminació de l’arbre gegant de la Font del Centenari, que el va estrenar el Nadal passat. Aquesta renovació contempla la instal·lació de més de 250 motius a la Rambla, que suposa més del 35% del total de garlandes, augmentant de forma molt significativa la densitat de motius a la Rambla. “Enguany la il·luminació a la Rambla, la principal via de Tarragona, serà impactant. També es reforçarà la il·luminació amb ornaments de colors a les zones de vianants i comercials de la ciutat”, avança el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín.

L’Ajuntament de Tarragona té prevista l’encesa de llums el divendres 24 de novembre.

Altres novetats importants d’enguany se centra en la façana de l’Ajuntament, on s’instal·larà una cortina de llums i al carrer Cós del Bou que es penjaran uns arbres de Nadal i uns flocs de neu. Cada d’any es renoven més del 30 per cent dels ornaments nadalencs.

Com cada any, a principis d’octubre l’empresa encarregada de la instal·lació de l’enllumenat ornamental de Nadal està muntant les estructures que subjectaran les garlandes nadalenques. En concret per aquest any 2017 està prevista la instal·lació de més de 700 motius nadalencs de diferents tipologies i instal·lats a diferents emplaçaments de Tarragona.

Detall dels motius previstos a instal·lar a Tarragona
Part Alta: 190 Motius + il·luminació mitjançant catifes de llum a la balconada i la cornisa de la façana de la l’Ajuntament. (Inclou Rambla Vella i els carrers Sant Francesc, Sant Agustí, Compte de Rius, August i Plaça Verdaguer).
Rambla Nova: 250 Motius + Il·luminació de l’arbre de la Font del Centenari.
Altres punts de la ciutat: 230 Motius (Eixample, Entorn Mercat (*), Av. Catalunya, etc…)
Bonavista: 25 Motius (Carrers 21, 22, 27, 28 i plaça constitució) Camp Clar: 35 Motius (Rambla Riu Segre) Torreforta: 5 Motius (Sector Mercat) La Granja: 10 Motius (Carrers Gran Canaria, Illes Balears i Sant Benilde)
La Móra: 6 Motius Boscos: 2 (Bones Festes als diferents accessos al barri)
Vall de l’arrabassada: Il·luminació a la plaça de les lletres catalanes
Sant Pere i Sant Pau: 22 Motius (Sector de la Rambla de Sant Pere i Sant Pau)
Sant Salvador: 13 Motius (Sector Avinguda de Sant Salvador)