El territori perd un congrés de 3.000 persones per la situació política a Catalunya

La multinacional de cosmètica Nu Skin tenia previst fer la seva convenció anual europea a la Tarraco Arena Plaça (TAP)

Per . Actualitzat el

La multinacional de productes cosmètics Nu Skin, amb direcció general als Estats Units i amb delegació europea a Islàndia, ha decidit suspendre la convenció anual europea que tenia contractada per al 20, 21 i 22 d’abril de 2108 a la TAP i que havia de portar al territori més de 3.000 persones d’arreu del continent. L’empresa ha esgrimit com a argument «la situació política que es viu a Catalunya» i ha comunicat als responsables de la TAP que la companyia optarà per celebrar la convenció en les mateixes dates a «un altre punt d’Espanya». Nu Skin fa quatre anys que celebrava el seu congrés anual a la ciutat de Marbella i aquesta vegada havia apostat per Tarragona. Amb tota probabilitat tornaran a repetir a terres andaluses, deixant l’opció de Tarragona per més endavant.

Des de la TAP s’ha confirmat que els responsables de Nu Skin «ens han comunicat personalment la seva decisió argumentant que no volien arriscar-se per la incertesa política que es viu a Catalunya, ja que mobilitzar 3.000 persones d’arreu d’Europa no és una tasca fàcil i cal fer-la amb molta antelació».

Ni des de la TAP ni des de Tarragona HA, plataforma on line a través de la qual s’havia buscat allotjament a hotels del territori per acollir els 3.000 participants en la convenció, s’ha fet cap comunicació oficial sobre la cancel·lació de l’esdeveniment. «El que ens toca ara és comunicar-ho a tots els agents turístics i col·laboradors que estaven implicats en l’organització d’un congrés d’aquesta magnitud que, malauradament, ja no se celebrarà a Tarragona».