Darrers deu dies per inscriure’s a la Cursa Solidària de PortAventura

Per . Actualitzat el

La  Fundació PortAventura celebrarà el pròxim dia 4 de novembre la VI Cursa Solidària  Fun Run a PortAventura World, que en aquest cas anirà a benefici de l’entitat Pallapupas. La cursa tindrà lloc per tot el recinte del parc i inclourà diferents activitats com ara una Masterclass de Zumba i un musical Sésamo Aventura Halloween i un vermut musical amb Dj Abadia.

Pallapupas ha sigut escollida per la fundació PortAventura com a l’entitat beneficiària de la quarta edició de la cursa solidària Halloween Fun Run que se celebrarà el pròxim 4 de novembre. Tothom que vulgui gaudir del parc aquell dia ho podrà fer per menys que la meitat de preu (21 €) comprant les entrades a través de la web de Pallapupas. Part de la recaptació d’aquestes entrades també es donarà a l’entitat.
El parc, que ja és un col·laborador habitual a «Un Dia de Nassos», el gran esdeveniment solidari de Pallapupas, amplia d’aquesta manera la seva implicació amb l’ONG de pallassos d’hospital. Els diners recaptats serviran perquè Pallapupas continuï la seva tasca d’ajudar a millorar l’estat emocional als infants hospitalitzats i les seves famílies de tot Catalunya. A la província de Tarragona, Pallapupas està present a l’Hospital Universitari Joan XXIII.
La Cursa Solidària de la Fundació PortAventura és l’oportunitat de gaudir del recorregut i l’ambient que acompanya durant tota la cursa. El període d’inscripcions per a la cursa solidària estan obertes fins al dia 2 de novembre a la web www.portaventura.org.