Gran afluència de participants a la 9a Caminada Solidària de La Muntanyeta

Josep Marí, germà de Jaume Marí qui fou director general de l’entitat, va ser l’encarregat de tallar la cinta inaugural

Per . Actualitzat el

La 9a edició de la Caminada Solidària de La Muntanyeta que es va celebrar ahir diumenge a Tarragona, va tenir una molt bona afluència de participants. L’organització d’aquesta marxa solidària a favor de les persones amb paràlisi cerebral valora molt positivament els més de 800 participants que ahir van formar part d’aquesta marxa no competitiva, amb un marcat caràcter lúdic, familiar i festiu.

 

L’objectiu d’aquesta Caminada, organitzada pels voluntaris del Grup Excursionista Amics de La Muntanyeta, era donar a conèixer i sensibilitzar a la ciutadania sobre la Paràlisi Cerebral i la tasca que es realitza al centre La Muntanyeta.

 

La Caminada va sortir de la Rambla Nova (del tram més pròxim al Balcó del Mediterrani) pels volts de les 9 del matí. Josep Marí, germà de Jaume Marí qui fou director general de l’entitat, va ser l’encarregat de tallar la cinta inaugural que donava als participants el tret de sortida a la Caminada. Va estar acompanyat en aquests emotius moments per nois i noies de La Muntanyeta, així com la resta de participants, que van voler donar el seu caliu a la família. Es pretenia d’aquesta manera retre un petit homenatge a en Jaume després que ens deixés la passada primavera.

 

Després d’un recorregut per la costa tarragonina, els participants es van dirigir a les instal·lacions de l’entitat, a Sant Pere i Sant Pau, on van poder recuperar forces amb un complert esmorzar i on també van poder participar en una jornada de portes obertes pel centre. Després, tots van seguir el recorregut que els va portar, de nou, fins a la Rambla Nova de Tarragona on es va donar per finalitzada la marxa.

 

El tram de la sortida i arribada de la Rambla Nova va estar amenitzat, durant tot el matí, per la música de DJ. Abadia.

 

 

Lectura del Manifest

Durant la 9a edició de la Caminada Solidària també es va recuperar una part dels actes que s’havien de dur a terme a la Plaça de la Font el passat 4 d’octubre, Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral i que finalment van quedar suspesos. Concretament, abans de la sortida i en el moment de la presentació de la Caminada conduïda per la periodista Yolanda García, es va llegir el Manifest del Dia Mundial elaborat per la Confederación Aspace i la FEPCCAT. Va ser Josep M. Cabré, membre de la Junta Directiva de l’APPC, l’encarregat de la lectura del mateix.

 

Descarrega’t les fotografies

Totes les persones que van participar a la Caminada poden descarregar-se les fotografies de la mateixa a través del següent enllaç facilitat per Carmelo Rodrigo, el fotògraf oficial de la Caminada qui, de forma voluntària, va participar amb l’entitat fent un extens reportatge.