El cementiri de Tarragona es prepara per Tots Sants

L’equipament obrirà des del 21 d’octubre fins al 2 de novembre cada dia de 9 a 19 hores

Per . Actualitzat el

S’apropa la festivitat de Tots Sants, el cementiri de Tarragona rep una allau de visitants que vénen a recordar els seus difunts traspassats, i a retre’ls l’homenatge que mereixen, és per això que el cementiri de Tarragona, adequa el recinte per a fer-lo més accessible al públic, a la vegada que més planer i reconfortant per aquelles persones que el visiten.

Cal recordar que l’any passat es van implementar una sèrie de millores amb aquest objectiu. Així, es va dur a terme la remodelacio dels lavabos i la seva adaptació per a persones amb mobilitat reduïda; també es va incorporar un Punt d’Informació digitalitzat a l’entrada principal per poder consultar i buscar la ubicació de les persones inhumades. Una altra de les novetats destacades va ser l’adquisició d’una cadira de rodes elèctrica per a persones amb mobilitat reduïda, a la qual aquest any se n’afegeix una altra.

Preparats per Tots Sants
Per facilitar l’accés dels visitants del dia 21 d’octubre al dia 2 de novembre romandrà obert ininterrompudament des de les 9 fins a les 19 hores. Com ja és habitual durant aquests darrers anys, els dies 31 d’octubre, 1 i 2 de novembre es podrà fer l’accés per la porta del Camí del Llorito (davant el pàrquing de la rotonda) els dies 31 d’octubre i 1 de novembre de 9 a 18 hores i el dia 2 de novembre de 9  a 14  hores per a facilitar l’entrada al cementiri a les persones amb mobilitat limitada i descongestionar l’entrada principal.
A més, l’empresa municipal de transports incrementarà els horaris de la línia 6.

Litúrgies
L’Arquebisbat de Tarragona, en col·laboració de l’Empresa Mixta de Serveis Fúnebres Municipals de Tarragona, S.A., celebra la missa el dia 2 de novembre a les 20 hores a la Catedral pel sufragi dels fidels difunts tarragonins, morts des del primer de novembre del 2016, oficiada per l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol Balcells.
Així mateix, a la capella del cementiri de Tarragona, se celebrarà el Sant Rosari el dia 1 de novembre a les 16 hores i el dia 2 diada dels fidels difunts, s’oficiarà la Santa Missa a les 9 i a les 11 del matí  a càrrec de mossèn Magí Mejías, en substitució de mossèn Joan Aragonès, que ha estat oficiant les misses aquest darrers anys.