Un sobtat temporal provoca nombroses destrosses a les nostres comarques

Arbres caiguts, façanes trencades, carrers inundats i escenes de pànic provocades pels vents huracanats (FOTOS I VIDEOS)

Per . Actualitzat el

Una increïble tempesta amb molta aigua i vents huracanats ha provocat infinitats de destrosses a diversos municipis de les nostres comarques aquesta tarda entre les cinc i les set de la tarda. El temporal ha creuat tot el territori i ha trencat arbres, mobiliari urbà, ha inundat carreteres i baixos d’edificis, ha trencat façanes i teulades. Pel que fa a danys personals, un veí de Tarragona ha resultat ferit amb una cama trencada en rebre l’impacte d’un banc que ha volat a causa del fort vent.

Al llarg de tota l’ha tarda s’han viscut escenes de pànic a diversos punts del territori, sobretot a municipis com Salou, Valls i Tarragona ciutat, imatges que han quedat recollides a les xarxes socials a través de fotografies i vídeos enregistrats amb telèfons mòbils. Hores d’ara la tranquil·litat ja regna al territori, si bé hi ha nombrosos desperfectes que han provocat centenars de sortides dels bombers i de les policies locals.

Aquí us mostrem alguna de les imatges que ha deixat el temporal.

 

Col·legi Sant Pau de Tarragona

 

Valls