L’Associació Oncològia Amadeu Pelegrí col·labora en la Cursa Solidària de PortAventura

Per . Actualitzat el

La Fundació PortAventura organitza per al pròxim 4 de novembre la VI Cursa Solidària, que en aquest cas anirà a benefici de l’entitat Pallapupas. La cursa tindrà lloc per tot el recinte del parc i inclourà una activitat, oberta a tots els participants, impulsada per l’Associació Oncològica Amadeu Pelegrí, beneficiària del Sopar Solidari d’aquest any, que va tenir lloc al mes de setembre. Parlem amb Murielle Reig, presidenta de l’associació, que ens explica aquesta col·laboració.

L’activitat organitzada per l’entitat serà una macro masterclass de zumba acompanyada d’un vermut musical que tindrà lloc davant l’Hotel El Paso. «Des de fa tres o quatre anys, col·laborem en l’organització d’una iniciativa impulsada per la professora de zumba Noelia Fernández anomenada «Bailando contra el cáncer», que es realitza a Salou a l’estiu», explica Reig. «Aquest any, des de la Fundació Port Aventura, sabedors de l’èxit d’aquesta convocatòria, se’ns va demanar  si podríem col·laborar organitzant aquesta activitat el mateix dia de la cursa. La resposta no podia ser una altra que sí, i més tenint en compte que aquest any érem una de les entitats beneficiària dels diners recaptats en la Sopar Solidari», assegura la presidenta de l’associació Dr. Amadeu Pelegrí. «Ens vam posar en contacte amb la Noelia, que de seguida va decidir accpetar la proposta. Dos dies després ens comunicava que ja teníem més de trenta monitors voluntaris, una resposta que agraïm moltíssim i que demostra el grau d’implicació de la nostra societat en temes solidaris», conclou Murielle Reig.
D’altra banda, les inscripcions per a la cursa solidària estan obertes i es poden fer a la web www.portaventura.org