Rajoy dona de marge fins dijous abans d’aplicar el 155

El president espanyol insisteix en conèixer si Puigdemont va declarar la independència de Catalunya en la sessió del 10 d’octubre al Parlament de Catalunya.

Per . Actualitzat el

El president del Govern Espanyol, Mariano Rajoy, ja ha contestat a Carles Puigdemont. En una nova carta enviada per burofax, el president espanyol no accepta la resposta del president català al seu requirment i li dona de marge fins al dijous 19 al matí per «tornar a la legalitat» i evitar d’aquesta manera l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, que suposaria la suspensió de l’autononomia catalana. Aquesta és la carta enviada per Rajoy a l’executiu català. En ella, Rajoy responsabilitza a Puigdemont de la situació i el fa culpable de l’aplicació de l’article 155 en cas que s’arribi a produir.

 

361716150-Carta-de-respuesta-de-Rajoy-a-la-replica-de-Puigdemont