Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries tornen a la Canonja

Amb el títol de “No tinc diners!”, la banda celebra 25 anys a sobre dels escenaris

Per . Actualitzat el

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries s’han inspirat sempre en el que passa al carrer per re proposar el valor de la música d’arrel. Per posar títol al seu nou espectacle han escollit una de les frases més populars en els darrers 8 anys, protagonitzats per la crisi-estafa, i que és també el nom d’una de les cançons que integraran el seu nou treball discogràfic: “No tinc diners!”.

El concert de tardor organitzat pel Patronat de Cultura del Castell de Masricart, tindrà lloc el proper dissabte 21 d’octubre a les 9 del vespre, a la sala d’actes del Col·legi Públic la Canonja.

Els Quicos ens portaran la música d’arrel de les Terres de l’Ebre interpretada per un grup de músics que es posen en el paper d’un cec i una divertida tropa de personatges creadors d’un imaginari propi i que viuen a cavall entre la tradició i la modernitat; frescos, entranyables i carregats d’aquella ironia que ajuda a viure millor. Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries van nàixer com a grup artístic el 15 de desembre de 1992 en un petit concert al bar La Finestra de Tortosa. En aquests 23 anys de carretera i “4L” hi ha hagut prop de 1.700 concerts, 12 discos, 4 llibres i desenes de col·laboracions en discos col·lectius o d’altres artistes. Tota aquesta tasca els ha fet mereixedors d’11 premis Enderrock de la Música Catalana, 2 premis Arc, 1 premi Altaveu i del Premi Joan Amades 2013 de Cultura Popular.

La seva música ha omplert recintes com el Palau de la Música Catalana, la Sorbonne de Paris, la plaça del Pilar de Saragossa i la plaça de Sant Jaume de Barcelona. Des de l’any 2012 venen impulsant la Casa de la Jota: un projecte formatiu i pedagògic per donar a conèixer la música tradicional i popular del sud de Catalunya arreu del país.

Les entrades ja són a la venda i es poden comprar a través de la web de codetickets www.codetickets.com o al Castell de Masricart al preu de 10 €. El mateix dia, també es podran comprar una hora abans de l’actuació al preu d’11 €.