Primera victòria a domicili amb golejada

El Nàstic guanya 1 a 5 al Córdoba

Per . Actualitzat el

El conjunt entrenat per Rodri suma la primera victòria de la temporada a domicili i encadena el segon triomf en només cinc dies. Uche ha tornat a bigolejar, tal i com ho va fer davant el Granada CF el dimecres; Barreiro també ha sumat el seu particular doblet, i Delgado també ha posat la bota per marcar.

L’inici del partit ha estat marcat pel primer gol del vespre. Dintre del primer minut, una passada en profunditat de Barreiro l’ha aprofitat Uche per inaugurar el marcador del Nuevo Arcángel. Els grana han sortit a pel partit i buscaven jugades ràpides per arribar constantment a la porteria rival. En el minut 13, una bona jugada de contraatac l’ha finalitzat Omar amb un potent xut que ha refusat el meta local. I dos minuts després, el gallec Barreiro no s’ho ha pensat des de la frontal de l’àrea i ha engaltat un xut contundent. El porter Kieszek ha refusat i Uche, molt atent, fent la feina dintre de l’àrea, l’ha picat per sobre el porter local per posar el segon. Omar ho seguia intentant per banda dreta i, en el minut 17, el seu xut s’ha perdut per sobre el travesser. Dos minuts després, els locals han retallat diferències al marcador mitjançant Guardiola, que amb un mà a mà, ha superat a Dimitrievski. Després dels vint minuts trepidants, els dos conjunts s’han assentat tàcticament i defensivament, evitant aproximacions clares. Dimitrievski ha intervingut en dos xuts llunyans que no han comportat cap tipus de risc per al Nàstic. Amb el resultat d’1-2 s’ha arribat al temps de descans.

En la represa, només començar, Uche ha forçat una falta a la frontal i Tejera ha estat l’encarregat d’executar el llançament a pilota aturada. Malauradament per als interessos grana, el xut del barceloní no ha trobat porteria per molt poc. El primer canvi grana ha arribat per lesió. En el 53’, Omar ha hagut de deixar el seu lloc a Tete. Dos minuts després, el homes de Carrillo haurien pogut empatar amb un remat de Jovanovic, que ha marxat a fora. En el 63’ el bigolejador Uche ha deixat el seu lloc a Delgado. El nigerià ha estat capaç d’anotar dos doblets consecutius en lliga, en tan sols cinc dies. Els locals ho seguien intentant a pilota aturada, i el davanter Jona ha disposat d’una bona opció de cap, però la pilota s’ha escapat per sobre el travesser. El darrer canvi realitzat pel tècnic Rodri ha estat el d’Abraham per Eddy Silvestre, en el minut 73. L’extrem Tete Morente ha gaudit d’una magnífica ocasió per marcar el seu primer gol amb l’elàstica grana en el minut 76. L’andalús, per velocitat, s’ha plantat sol davant Kieszek, en posició escorada, i el meta ha pogut refusar el xut. I en la recta final del matx ha arribat el carrusel golejador del Nàstic. En el minut 73, el porter local ha comès penal sobre Delgado. El mateix jugador s’ha encarregat de executar-lo, però s’ha trobat amb els punys de Kieszek. Tot i això, el xilè, molt atent, ha posat la punta de la bota per fer l’1-3. I en el minut 82, una bona passada de Tejera l’ha aprofitat Barreiro per fer el seu primer gol en lliga aquesta temporada. El gallec ha driblat al meta polonès i ha marcat a plaer. Mentre que en temps afegit, el mateix Barreiro també ha volgut fer el seu doblet en transformar una pena màxima, per així tancar el resultat final del partit en 1-5.

El Nàstic jugarà el proper partit el proper diumenge, 22 d’octubre, davant la AD Alcorcón. L’enfrontament corresponent a la jornada 11 es disputarà a partir de les 18 hores al Nou Estadi.

Alineacions:

Córdoba CF: Kieszek, Pinillos, Aguza, Edu Ramos, Javi Lara, Sergi Guardiola (Jona, 57’), Joao Alfonso, Fernández, Jovanovic, Markovic (Galán, 81’), Jaime Romero (Alfaro, 73’).

Nàstic: Dimitrievski; Kakabadze, Xavi Molina, Perone, Javi Jiménez; Gaztañaga, Tejera, Abraham (E. Silvestre, 73’), Omar; Uche (Delgado, 63’), M. Barreiro.

Gols

0-1, Uche (1’); 0-2, Uche (15’); 1-2, Sergi Guardiola (19’); 1-3, Delgado (79’); 1-4, M. Barreiro (82’); 1-5, M. Barreiro (90+3’).

Targetes
Gaztañaga (31’), Sergi Guardiola (39’), Edu Ramos (46’), Dimitrievski (60’), Delgado (75’), Kieszek (77’), Fernández (89’).

Àrbitre

Sr. David Pérez Pallas (Col·legi gallec).

Partit corresponent a la jornada 10 de LaLiga 1|2|3. Estadi Nuevo Arcángel, Córdoba