Mireia López i els atletes veterans del CA Tarragona guardonats amb el Premi Auriga Fvscvs 2017

Els guardons els concedeix el Consell Esportiu del Tarragonès

Per . Actualitzat el

Mireia López Urbano i el grup d’atletes veterans del Club Atletisme Tarragona han estat guardonats amb el Premi Auriga Fvscvs 2017, que concedeix el Consell Esportiu del Tarragonès. Els premis es van lliurar durant la cerimònia que va tenir lloc el passat divendres a Roda de Berà.

Amb aquests premis es reconeix la tasca desenvolupada per la Mireia López durant la temporada, en la qual s’ha proclamat campiona de Catalunya en els 100 metres-tanques a l’aire lliure i en els 60 metres-tanques en pista coberta. A més ha estat quarta en els Campionats d’Espanya a l’aire lliure i en pista coberta, ha debutat amb la Selecció espanyola i ha estat catorzena en el Campionat d’Espanya Absolut a l’aire lliure.

A banda, també ha destacat en les proves combinades, proclamant-se campiona de Catalunya de pista coberta i subcampiona a l’aire lliure, en els 200 metres llisos, i formant part de l’equip de relleu juvenil femení de 4×400 del CA Tarragona, que també es proclamà campió de Catalunya a l’aire lliure.

El premi reconeix també la gran tasca duta a terme pel CA Tarragona en el foment i potenciació de l’atletisme entre els més grans, com una important eina de salut, interrelació social i foment de l’esport.

Tot això gràcies als antics atletes del club que no han perdut el gust per l’atletisme però també a partir del grup de pares i mares que, dirigits per en Josep Maria Mateo, aprofiten les hores en què els nens estan a l’Escola del CA Tarragona per introduir-se en la pràctica de l’atletisme i, en molts casos, s’han sentit atrets per la competició, i han acabat formant part dels equips veterans masculí i femení del club tarragoní.

Avui dia, el grup de veterans del club que practica aquest esport assíduament supera les 50 persones, que, a més, assoleixen uns excel·lents resultats, com ho demostren les 12 medalles en el Campionats d’Espanya, les més de 65 medalles en Campionats de Catalunya individuals, així com dos rècords de Catalunya (a càrrec d’en Pere Pardines i Juan Carlos Herrera).