Tarragona torna a acollir el Mercat Medieval

Tindrà lloc del 12 al 15 d’octubre al Pla de la Seu i carrers del voltant en horari de 10 a 22 hores

Per . Actualitzat el

El Mercat Medieval de Tarragona, una de les cites d’oci obligades al calendari de tardor, torna un any més. El Pla de la Seu i els carrers del voltant acolliran aquest esdeveniment que obrirà portes el dijous 12 d’octubre, jornada festiva, i es prolongarà fins diumenge dia 15. L’horari serà de 10 a 22 hores. En total,  quatre dies plens d’activitats per a tots els públics però, sobretot, un moment únic per conèixer què ofereixen les desenes de parades artesanes que vendran al públic assistent els seus productes.

Hi haurà joieria, joguines de fusta, objectes per a la llar, accessoris i complements i productes d’alimentació. També es podrà gaudir d’una herbolària, paradetes de lectura del tarot o la tradicional Taverna Medieval.
A més, s’han programat tot un seguit de jocs tradicionals, cercaviles, malabars i ballades de gegants. El divendres dia 12, el Joglar de la Bota recorrerà els carrers del Mercat Medieval amb la seva música tradicional per arpa màgica. Això serà a les 12 del migdia i, ja a la tarda, a les 19 hores, hi haurà la Cercavila amb la kobla del Taulell i la Bola Màgica de la Bota.
El divendres dia 13 hi haurà, de nou, a la tarda, música medieval. Dissabte, durant tot el dia, hi haurà corrúpies (un mètode tradicional per trobar la sort) i jocs tradicionals amb colla de diables del Creixell en dues sessions, de les 11 a les 14h hores, i de 17 a 22 hores. La tarda es complementarà amb una cercavila del grup Sons de la Cossetània. L’últim dia del Mercat Medieval, el diumenge dia 15, es destinarà el matí a la trobada de Gegants Medievals i la tarda a la Cercavila de la Kobla del Taulell.
El Mercat Medieval arriba enguany a la 23a edició i ja és un dels actes més consolidats de la ciutat i de més tradició a la Part Alta de Tarragona.