La Tarraco Arena Plaça acull un campionat de dards

Hi participaran jugadors d’Espanya, Portugal i Andorra del 6 al 8 d’octubre

Per . Actualitzat el

Des del 6 al 8 d’octubre tindrà lloc el Campionat Internacional de Connection Darts, on els millors jugadors d’Espanya, Portugal i Andorra es trobaran per disputar les diferents competicions que es podran jugar. Una de les proves més prestigioses són les finals del CDR (Connection Darts Rànquing) on els jugadors després de nou mesos de competició juguessin les finals presencials.

La competició de més nivell es veurà a les finals del TOP 16 Masculí i Femení on els millors jugadors/es busquen proclamar-se guanyadors del títol de Campió.

Podrem presenciar, també, la competició per seleccions regionals i seleccions nacionals i les finals d’equips. Com a colofó final es disputaran les finals de la Copa KO on equips de tot Espanya competiran en els seus nivells per portar-se el trofeu!