La màgia familiar arriba al Morell amb l’espectacle ’Il·lusiona’t’

L’espectacle tindrà lloc aquest pròxim dissabte, a les 19 h, al Teatre-Auditori de la vila tarragonina

Per . Actualitzat el

El cicle de teatre de petit format del Morell segueix avançant i, aquest pròxim dissabte, arribarà a la seva tercera etapa. En aquesta ocasió, la programació cultural oferirà un espectacle de màgia de caire familiar. Sota el títol Il·lusiona’t, els morellencs gaudiran d’un espectacle amb molta participació del públic. Un xou únic, on dos mags il·lusionaran els assistents.

Aquesta proposta cultural, vinculada a la màgia, arriba de la mà de la Companyia Mag Maiky i Paupielmago, que arriben al Teatre-Auditori del Morell per presentar-hi un espectacle carregat d’humor, amb grans dosis de tendresa, on presentaran números premiats en concurs i, sobretot, on la màgia serà la gran protagonista d’una vetllada per al record.

L’espectacle Il·lusiona’t s’ofereix al públic amb uns preus molt assequibles: 3 euros l’entrada anticipada i 5 euros la venda a taquilla, a partir d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. D’altra banda, aquest cicle de teatre en petit format també portarà fins a l’escenari morellenc els espectacles Dios, la comèdia (20 d’octubre), a càrrec d’Eugenia González; El Petit Príncep (4 de novembre), amb el Grup de teatre la Sala del Morell; Moleskine (5 de novembre), a càrrec de Violant Llopis; i Refugiats (25 de novembre) amb la interpretació del Grup de teatre Tornavís de Tarragona.