Talls als accessos de Tarragona en la jornada d’aturada

Durant la jornada hi haurà diverses mobilitzacions. La gran majoria de comerços i serveis no funcionen avui.

Per . Actualitzat el

Els piquests han tallat aquest matí diversos punts d’accés a la capital tarragonina cremant neumàtics i posant obstacles. A més a més, la gran majoria d’empreses i establiments comercials de Tarragona estan tancades a hores d’ara, tot secundant la jornada d’aturada de país convocada per la Taula per la Democràcia com a mostra de rebuig a l’acció policial desmesurada que es va produir la jornada de diumenge passat a nombroses poblacions de Catalunya.

A empreses com a centres sanitaris i el Port de Tarragona s’han decretat serveis mínims en una jornada en què diverses mobilitzacions ompliran els carrers de la capital del territori. El transport públic també havia decretat serveis mínims, però a primera hora del matí piquets han impedit la circulació d’autobusos, segons ha informat a través del seu compte de facebook la regidora responsable del transport municipal, Begoña Floria. L’Ajuntament de Tarragona, per exemple, no disposa de gabinet de comunicació aquest 3 d’octubre perquè tot el seu personal ha exercit el seu dret a no treballar com a mesura de protesta.

L’aturada de país coincideix amb l’inici de la vaga general decretada pels sindicats majoritaris entre els dies 3 i 9 d’octubre com a mesura per obligar les institucions polítiques a trobar una solució al conflicte existent entre Catalunya i l’Estat espanyol.