Tarragona amaga les urnes

La Guàrdia Urbana se les ha endut aquest matí del local de la Brigada Municipal

Per . Actualitzat el

La Guàrdia Urbana ha confiscat les urnes que guarda el consistori per dur a terme les eleccions i que pertanyen a l’Estat. El matí d’aquest dijous, el cos policial ha traslladat les urnes que l’Ajuntament de Tarragona emmagatzemava en una nau de la brigada municipal, al polígon Francolí, fins a les dependències de la comissaria.

Segons han confirmat fonts municipals, s’han endut les urnes en compliment de l’ordre dictada aquest dimecres per la Fiscalia Superior de Catalunya. Tot i que la instrucció exigeix als policies que impedeixin la sortida del material electoral per evitar que es destini a la celebració de l’1 d’octubre i el consistori tarragoní no col·labora amb el referèndum.