La Cambra de Comerç Brasil-Catalunya visita el Port de Tarragona

La reunió permet valorar possibles col·laboracions en un futur

Per . Actualitzat el

El president de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC), Javier Mirallas, i el seu director, Francisco Arbós, es van reunir ahir amb el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, per explicar-li la tasca que està duent a terme aquesta associació empresarial i valorar possibles col·laboracions entre les dues entitats en un futur.

L’objectiu principal d’aquesta Cambra de Comerç és fomentar i facilitar les relacions comercials entre Brasil i Catalunya, actuant com a punt de trobada entre les empreses catalanes presents al Brasil i les empreses  brasileres que volen instal·lar-se a Catalunya directament o com a porta d’entrada a Europa. Des de la seva creació,busca representar, promoure i defensar els interessos generals dels seus socis, així com augmentar els fluxos econòmics i comercials entre els dos mercats i generar un entorn propici per als negocis i per a l’intercanvi cultural.

La Cambra de Comerç Brasil-Catalunya organitza cada any dues missions empresarials amb l’objectiu de facilitar als seus participants una prospecció a l’exterior accessible i amb eficiència de resultats.

Josep Andreu ha valorat molt positivament aquesta reunió i ha proposat celebrar reunions per tal que les diferents empreses que operen al Port coneguin els serveis que ofereix la CCBC.

Els tràfics marítims més comuns entre Tarragona i Brasil són els cereals i les seves farines, el paper i la pasta de paper i els productes químics i petroquímics.