Rodrigo Cannaval, nou director de BASF en Tarragona

S’incorporarà el pròxim 1 de novembre

Per . Actualitzat el

A partir l’1 de novembre de 2017, Rodrigo Cannaval, actualment Operations & Manufacturing Director Latin America – Crop Protection, s’incorporarà a BASF Espanyola com a nou director del centre de producció de Tarragona i màxim responsable de la Manufacturing Community a la península ibèrica. Succeeix en el càrrec a Anne Berg.

Perfil de Rodrigo Cannaval

Rodrigo (Brasil, 1977) va iniciar la seva trajectòria en BASF a 2002. Durant aquests 15 anys ha desenvolupat la seva carrera principalment en l’àmbit de la producció en àrees com laboratoris, enginyeria de producció i processos, enginyeria de projectes o supply chain. Entre 2012 i 2017 ha estat director d’Operacions i Producció per a Amèrica Llatina del negoci de fitosanitaris. Entre 2009 i 2012 va ser responsable de negoci a nivell nacional al Brasil Sugar Cane, Citrus and Peanuts. Prèviament (2006 – 2009) va ser director de planta a BASF França.

És llicenciat en Enginyeria Química per la Universitat de Lorraine i posseeix un màster en Administració d’Empreses i Màrqueting realitzat en IBE – Fundació Getulio Vargas (Brasil).