Els voluntaris de Tarragona 2018 visiten l’Anella Mediterrània

Unes 150 persones s’han inscrit per conèixer i visitar les instal·lacions abans que obrin oficialment

Per . Actualitzat el

El Departament de Voluntaris dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 ha iniciat un seguit de visites a l’Anella Mediterrània dirigides als voluntaris dels Jocs. Una setmana abans que l’accés a aquesta zona sigui lliure per a tota la ciutadania, Tarragona 2018 realitza aquestes visites en exclusiva per a tots els voluntaris que així ho desitgin.

D’aquesta manera, en visites grupals que es realitzaran en torns al llarg d’aquesta setmana, els Voluntaris 2018 podran conèixer de primera mà l’Anella Mediterrània, ubicada al barri de Campclar, i tots els equipaments que la formen: el nou Palau d’Esports, el renovat Estadi d’Atletisme, l’espai on s’hi construirà en breu la nova piscina de 50 metres, o la gran zona enjardinada de 28 hectàrees coronada per un llac.

En total seran unes 150 persones les que ja s’han inscrit per conèixer i visitar l’Anella Mediterrània abans que aquesta obri oficialment les seves portes. Això serà a partir del dilluns 2 d’octubre, quan l’Estadi d’Atletisme tornarà a donar servei als clubs de la ciutat i quan obrin també novament les instal·lacions esportives municipals ubicades a Campclar.

D’altra banda, cal recordar que la borsa de voluntaris dels Jocs Mediterranis segueix oberta al web www.voluntaris2018.cat