ERC reclama que l’alcalde es manifesti contra el vaixell per a policies atracat al port

Pau Ricomà: «Seria una demostració de dignitat i de coherència dir-los que no són benvinguts a Tarragona»

Per . Actualitzat el

El portaveu d’ERC-MES-MDC Pau Ricomà qualifica de «desplegament per a la coacció i la repressió dels catalans la presència d’un vaixell per allotjar policies atracat al Port de Tarragona». Els republicans reclamen a l’alcalde que es manifesti en contra de l’estada d’aquest vaixell a la ciutat de Tarragona i de l’amenaça per a la població que representa.

«És d’una gran incoherència que l’Ajuntament s’hagi posicionat reiteradament contra la presència de vaixells de guerra al Port de Tarragona i ara resti mut davant de la presència d’un vaixell que allotjarà uns cossos policials que no venen a protegir la ciutadania sinó a coaccionar-la, intimidar-la i reprimir-la vulnerant drets fonamentals», assevera Pau Ricomà.

«Som conscients que l’alcalde no té competències per impedir la presència d’aquests vaixells, però com a representant polític de tots els tarragonins i en virtut dels valors del pacifisme, reiteradament invocats al saló de plens, seria una demostració de dignitat i de coherència dir-los que no són benvinguts a Tarragona», conclou Ricomà.