Els estibadors de Tarragona tampoc proveiran el vaixell fletat per l’Estat

D’aquesta manera s’alineen amb la decisió dels estibadors del port de Barcelona

Per . Actualitzat el

Els estibadors del Port de Tarragona, a l’igual que han fet els estibadors del Port de Barcelona, no proveiran el vaixell de passatgers fletat per l’Estat per tal d’allotjar els cossos policials desplegats a Catalunya amb motiu de la proximitat de la data del referèndum. Segons ha informat David Vidaller, portaveu del comitè d’empresa d’Estarraco, empresa encarregada de l’estiba a les instal·lacions portuàries tarragonines, el gremi confirmarà aquesta decisió aquest migdia en assemblea com a mostra de suport a les institucions catalanes i en favor d’una solució política al conflicte obert entre Catalunya i Espanya. Els estibadors adverteixen a més del perjudici econòmic que l’estada del vaixell, el GNV Azzurra, provocarà al sector. Està previst que l’embarcarció quedi atracat al Moll d’Andalusia durant uns 10 dies, fet que condiciona l’operativa portuària i que provocarà una baixada de l’activitat habitual.