Milers de tarragonins es manifesten en defensa de les institucions catalanes

Clam unitari contra les actuacions policials a departaments de la Generalitat de Catalunya a Barcelona

Per . Actualitzat el

Tal com era d’esperar la Imperial Tarraco i part de la Rambla Nova s’han omplert de persones en defensa de les instucions catalanes després de la macroperació policial executada per l’Estat a diverses dependències de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, actuació dels cossos de seguretat que ha comportat a més la detenció de fins a 14 alts càrrecs de l’administració catalana per la seva presumpta vinculació al referèndum programat per a l’1 d’octubre.

Al llarg del dia d’avui s’han succeït concentracions de persones a diversos punts de la capital catalana, la més important a les portes de la Conselleria d’Economia a la Rambla de Catalunya. De manera espontània al llarg del dia s’han anat organitzant concentracions arreu del país, sent la de Tarragona ciutat a la Imperial Tarraco, just davant de la Subdelegació del Govern Central.

La concentració ha aplegat milers de persones i ha deixat imatges com aquesta.